Ferie i utlandet? Husk kredittkortet!
Har du tenkt deg på utenlandstur den nærmeste tiden? I så fall bør du huske å pakke med deg kredittkortet, for du er da sikret økonomisk mot uforutsette hendelser og økonomisk kriminalitet.

Kredittkortet er en selvfølgelig del av enhver feriereise eller annen utenlandstur og hvis du ennå ikke har fikset deg et slikt kort bør du gjøre det nå. Rett som det er opplever nordmenn at deres bankkort blir skimmet og at pengene dermed tappes fra  direkte fra deres lønnskonto, og dette er aldri en hyggelig opplevelse.

Bruker man derimot et Norsk kredittkort i slike  tilfeller vil man unngå en rekke problemer samt at man har rett til å få beløpene som har blitt trukket strøket hvis det har vært gjennomført uautoriserte transaksjoner fra kortet.

Aller helst bør du ha med deg to kort, og dette kan like godt være to kredittkort som ett kredittkort og ett bankkort – poenget er at du må sikre deg slik at du ikke står på bar bakke hvis uhellet skulle være ute.

Det vil være utrolig plagsomt å oppholde seg utenlands og plutselig ikke ha tilgang til penger. En tømt reisekasse vil være en stor kilde til frustrasjon, og det er altså derfor man må ta forholdsregler som dette.

Når alt dette er sagt: skal man bruke kortet er det essensielt at det gjøres på en måte som er fornuftig, og dette gjelder naturligvis både selve bruken samt hvor mye penger man bruker.

Når man bruker et kredittkort skal man anvende det slik at man skjuler PIN-kode og ikke oppgir opplysninger til andre. Grov uforstand i bruken kan føre til at man mister retten til å få dekket eventuelle tap som kommer som en følge av dette.

Og når det gjelder bruken av penger: husk å aldri bruke mer penger enn hva du har muligheten til å betale tilbake innen en periode på 45 dager, eller så lenge som den rentefrie perioden varer.

Nedbetaling av kredittkortgjeld over tid kan være kostbart, men vil være avhengig av hvor mye du har brukt.

Det er en fordel at du har spart opp/lagt av penger til reisen din i forkant, slik at du har dekning for det beløpet du bruker.

Da er det viktig at du ikke overskrider dette, og betaler tilbake alt det du har lånt før den rentefrie perioden er over.

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel