Fyll tanken og få rabatt med kredittkort
Drivstoffprisene i Norge er stadig offer for debatt, og mange mener at de er blant verdens dyreste.

I skrivende stund ligger bensinprisene på tett under 15 kroner per liter, og selv om de veksler mellom å ligge på dette nivået og ned mot 13 kroner literen, så mener mange at dette er for høyt.

Men vet du hva du selv kan gjøre for å spare penger når du fyller bensin eller diesel?

Jo, du kan skaffe deg et kredittkort som gir rabatt på drivstofftanking. Da kan du spare opp mot 80 øre per liter bensin - ved å skaffe deg et kredittkort som 365 Privat MasterCard.

Her får du nemlig faste 3,65 prosent rabatt når du fyller bensin på alle norske bensinstasjoner, og denne rabatten får et tilskudd på 30 øre literen dersom du velger Esso. Mye penger å spare!

For deg som har en bil i normal drift og kjører fra 12 000 til 16 000 kilometer/årlig, så kan man spare opp mot 1000 kroner/årlig.

Har man flere biler i drift, så vil man etter et par år ha råd til å kjøpe seg ny TV til stua eller noen smykker. Det er vel ingen dum idé?

Det finnes mange kredittkort som tilbyr bonuser på ulike nivåer. De forskjellige kjedene tilbyr ulike kredittkort som kun kan brukes hos de, som for eksempel Shell MasterCard og Statoil MasterCard.

Fyller du hos en av disse kjedene så kan det lønne seg å velge et dedikert kort til stasjonen.
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel