Kredittkort kan være gratis
Dersom man bruker norske kredittkort på riktig måte, så er det ikke bare gratis, men man kan faktisk spare penger på det.

Mange tror at slike kort er det samme som enveisbillett til personlig konkurs, men med litt disiplin og riktig bruk kan kredittkortet bli din aller beste venn.

Hvordan blir et kredittkort gratis?
Alt du behøver å gjøre, er å skaffe deg et gebyrfritt kort. De fleste kredittkortene på markedet i dag har ikke gebyrer når du drar det i butikker, men enkelte kan ha tillegg på varekjøp i utlandet eller på båter.

Derimot finnes det enkelte kort som er 100% gebyrfrie, og det er disse vi er interesserte i når man skal ha et gratis kredittkort.

Slike kort koster deg ikke noe når du handler, når du gjør uttak i minibanker eller når du betaler for varer/tjenester over nettet.

Disse kredittkortene har heller ikke noe årsgebyr, og er derfor helt gratis for deg som bruker og eier det.

Men følg med på disse dagene …
Å ha et gratis kredittkort krever også litt av deg - ettersom det er noen gylne dager du må følge med på dersom du vil unngå ekstraregninger.

Så lenge du betaler det du har brukt innen den rentefrie perioden er over, så koster bruken deg ikke noe ekstra.

Den rentefrie perioden for kredittkort er som regel på omtrent to måneder. Sjekk også denne nettsiden Gratislistan.seNorske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel