Kan jeg få kredittkort?
Du lurer på om du kan få deg et Norsk kredittkort? Det er et svært vanlig spørsmål, som vi ofte svarer på, så du er ikke alene.

Mange tror at det er kompliserte krav om inntekt og det ene og det andre for at man skal få et kredittkort, men faktisk er det så enkelt at dersom du har fylt 18 år, så er sjansen stor for at du kan få et slikt kort i posten om noen få dager.

Det har seg nemlig slik at kredittkort har blitt allemannseie, og ikke noe som er reservert for de rike, slik kortene var da de først ble introdusert på 60-tallet.

Konkurransen mellom bankene har også blitt veldig stor, slik at alle ønsker deg som kunde, og dermed har enkle krav for at du skal få et kort hos dem.

Dette må du også tenke på
Foruten om aldersgrensen, så vil inntekten din være avgjørende. Ikke for om du får et kredittkort eller ei, for selv de fattigste studenter får som regel innvilget søknaden sin.

Dette fordi at banken selv kan sette en grense for hvor mye kreditt du kan disponere, og dermed kan du regne med en lav sum (5000 kroner) dersom du har liten inntekt.

Hvis du har betalingsanmerkninger eller noen inkassosaker løpende, så minsker også sjansen betraktelig for at du får godkjent søknaden din, ettersom det gjøres en kredittsjekk på navnet ditt når du søker om kredittkort!
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel
Kredittkort