Koster det noe å ha et kredittkort?
Når man har et vanlig bankkort som også er tilknyttet VISA-nettverket, så påløper det vanligvis et årsgebyr på et par hundrelapper for å eie og bruke dette kortet.

Det er derfor en misforstått oppfatning at det er dyrere å eie et kredittkort, for i bunn og grunn er det hundre prosent gratis (både og eie og bruke).

Gratis å eie et kredittkort
Påstanden ovenfor gjelder for de fleste kredittkort på markedet. Det er svært uvanlig at banken krever et årsgebyr for kredittkortet ditt, og hvis de gjør det, så bør kortet komme med noen usedvanlig store fordeler.

For grunnen til at mange velger å bruke et kredittkort fremfor et bankkort, er fordi at man faktisk kan spare penger på det i lengden.

Og med et årsgebyr ville det jo vært vanskelig å spare penger.

Derimot er det enkelte kredittkort som krever det, men til gjengjeld kan du få fete fordeler, store bonuser og lignende, og det koster sjeldent mer enn 200-400 kroner i året.

Kan være gratis å bruke
De fleste kredittkort er dessuten helt gratis når du bruker dem, spesielt hva varekjøp angår. Det koster heller ikke noe å bruke det ellers, så lenge du betaler regningene dine innen forfall.

Det er kun når du er for treg med å betale at rentene begynner å løpe.
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel