Bør du ha kredittkort hos lokalbanken din?
Mange velger den enkleste løsningen når de skal skaffe seg et kredittkort, noe som er å søke via den lokale banken der man har sparekontoen og nettbanken.

Dette kan jo i og for seg være greit, ettersom man får en oversikt over kredittkortet på samme sted der man ellers betaler regninger og lignende, men vil det være fordelaktig å velge et kredittkort fra en norsk storbank?

I mange tilfeller vil svaret være nei. Kredittkortene fra banker som SpareBank1, DNB og Gjensidige er ofte ganske kjipe hva bonuser og fordeler angår, slik at man kommer ganske dårlig ut når det kommer til å spare penger ved bruk av kortet.

Finansieringsinstitusjoner som spesialiserer seg på kredittkort vil her kunne tilby deg langt mer fordelaktige avtaler.

Derfor må du tenke på hvordan du skal bruke kredittkortet ditt. Behøver du det bare for å ha en ekstra trygghet og sikkerhet, som kanskje har reiseforsikring inkludert, så er det absolutt en god idé å høre hvilket kredittkort den lokale banken har.

Du som vil spare penger og ha fordeler i fleng bør heller vende snuten en annen vei, og søke på nettet etter de beste kredittkortene som tilbys der.
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel