Norske kredittkort
Det blir stadig flere og flere norske kredittkort. For din del som kunde er dette egentlig bare positivt, for konkurransen blir større og betingelsene stadig bedre.

Bonusene øker og bankene kommer med nye kampanjer og lokketilbud slik at du skal velge akkurat dem.

Men samtidig blir det vanskeligere å skille klinten fra hveten. Mange søker kanskje om et norsk kredittkort uten å egentlig sammenligne markedet, og ender dermed ofte med et dårlig kort.

Men hva er egentlig et godt kort? Vi forklarer hvilke kort du burde se etter avhengig av hvilke behov du har.

Kredittkort for å spare penger
Mange tror ikke det er mulig, men et kredittkort kan faktisk være en kilde til sparing. Mange banker kjører et konsept som heter cashback, som gir deg bonuser på alle kjøp du utfører med kortet.

Bonusen ligger vanligvis mellom 1 til 5 prosent, noe som over ett år kan gi ganske stor avkastning i en vanlig familie.

De fleste kortene som praktiserer denne bonusen gir deg en prosentvis bonus av handlesummen, og du står fritt til å disponere disse pengene.

Derimot er det noen som prøver seg med andre varianter, som for eksempel Norwegian, som har lansert et norsk kredittkort der du kan opptjene bonuspoeng for bruk på flyreiser.

Kredittkort med lav rente
Det er et feilaktig inntrykk at et godt kredittkort er et kort med lav rente, ettersom mange aldri vil betale renter.

De fleste kort har en rentefri periode på nærmere 50 dager, så da behøver du egentlig ikke tenke på renten en gang hvis du uansett har tenkt til å gjøre opp for deg.

Derimot, hvis du skal bruke kortet til et større prosjekt, som innkjøp av ny designersofa eller oppussing i hjemmet, så er du avhengig av lavest mulig rente for å spare så mye som mulig.

Bensinkort
Såkalte bensinkort er i bunn og grunn de samme som nevnt ovenfor, men disse kortene spesialiserer seg på de som fyller drivstoff.

Ved å bytte til et slikt kredittkort kan du spare flere tusenlapper i året på drivstoffyllingen, ettersom samtlige av de store bensinstasjonkjedene har egne kort med pengebonuser.

Det finnes flere norske kredittkort enn nevnt ovenfor også.

For eksempel de som har rabatter i utvalgte butikker, restauranter og lignende, samt kort som inkluderer reiseforsikring.

Kort oppsummert så er moralen at alle burde ha et kredittkort liggende, enten man planlegger å bruke det eller ei!

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel
Norske kredittkort