Kredittkort med valgfri bonus
Er du en av dem som liker å få rabatt når du handler? Vi har sett på et kredittkort hvor du kan velge hvilken rabatt du ønsker. Flexi Visa, Rabatt, Fordelsprogram, Bonus, Santander Bank. 

Med unntak av noen få kredittkort, så tilbyr de fleste kortene i dag en eller annen form for rabatt. Noen kort har en generell rabatt på 1%, som du får uansett hva eller hvor du handler.

Den eneste betingelsen er at du betaler med kredittkortet. Og så er det kortselskaper, som tilbyr rabatt i egne nettbutikker, hvor du kan kjøpe en rekke varer til nedsatt pris.

Igjen er det betinget av at du betaler med kortet. Men, om du er typen som er glad i å handle og ønsker å spare mest mulig penger på innkjøpene dine, bør du se på nedenstående kort. Kortet tilbyr rabatt innen flere ulike kategorier.

Det kan være sportsutstyr, sko og klær, reiser, alt til bilen og mye annet. Og fordelen er at du selv kan velge hvilken kategori du ønsker å få rabatt i.

Flexi Visa
Med et Flexi Visakort fra Santander Bank, er det mulig å velge sin egen bonus. Utover de vanlige fordelene med rentefri betalingsutsettelse og gratis bruk, så får du tilgang til Santander sitt fordelsprogram.

Her kan du velge rabatt innen ulike bransjer eller kategorier. Bonusen eller rabatten, kan du endre hver måned om du har lyst eller du kan ha den samme hele tiden.

Kjører du f.eks. mye bil, kan du velge å få bonus hver gang du fyller drivstoff. Bonusen er på 4% uansett og oppnås når du betaler med kredittkortet.

Den bonusen du opptjener, blir betalt tilbake til kontoen din hos Flexi Visa.

Du betaler den fulle prisen på varen du kjøper og får rabatten tilbakebetalt. Denne kan brukes til andre innkjøp.
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel