Derfor bør du bruke kredittkort på ferie
Er du en av de som sverger til det vanlige bankkortet ditt når du ferierer utenlands med for eksempel danskebåten? Det er en svært dårlig idé, noe et samstemt kor av eksperter er enige om.

Først og fremst dreier det seg om å beskytte seg selv mot svindel, samtidig som du ved å bruke et kredittkort kan hindre at det er dine egne penger og din egen konto som tappes.

For når du bruker et kredittkort på ferie, så blir du automatisk beskyttet av et omfattende lovverk som gjør at det er banken som må ta regningen dersom du blir utsatt for svindel.

Samtidig hindrer du at du går rundt med tom konto på grunn av en eventuell feil, eller svindel som skulle skje. I tillegg er mange kredittkort helt gratis i bruk, også når det kommer til uttak fra utenlandske minibanker.

Dessuten bør du bruke kredittkortet når du skal betale for reisen. Mange nordmenn har opplevd at de har bestilt billetter i god tid før avreise, men så har selskapet eller turoperatøren gått konkurs i mellomtiden.

Har man betalt med et kredittkort, så får man dekt regningen av banken. Har man ikke det, så kan man si farvel til pengene. Om du ikke skal reise på ferie så kan du prøve noe nytt som for eksempel spille banjo.

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel