Kredittkort på reise
Det finnes mange gode grunner til å ha et kredittkort, men spesielt når man skal ut og reise vil det være en nyttig kompanjong.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor, men de tre stikkordene er reiseforsikring, gebyrer og rabatter.

Reiseforsikring
Ved å betale minst halvparten av reisen med det respektive kredittkortet, så vil både du og reisefølget ditt bli forsikret.

En slik forsikring koster ofte mer enn tusen kroner i året, så her kan flere familiemedlemmer spare penger.

Vilkårene for forsikringen er varierende fra bank til bank, så her gjelder det å lese betingelsene.

Rabatter og bonuser
Mange bankkort er tilpasset den reisende når det kommer til bonuser. For eksempel har både flyselskapene Norwegian og SAS sine egne Norske kredittkort som kan hjelpe deg til gratis eller billigere flyreiser dersom du bruker det når du handler.

Videre har også kredittkortene avtaler med store kjeder innenfor både overnatting, reise og leiebil, slik at du også her kan spare noen slanter når du er utenbys.

Gebyrfritt i utlandet
Enkelte kredittkort koster heller ikke noe å bruke, også når du er i utlandet.

Spesielt vil dette være gunstig når du skal gjøre uttak i minibanker, ettersom de fleste bank- og kredittkort tar gebyrer på hele 1% eller mer når du skal ta ut penger.

Ingen regel uten unntak, og Gebyrfritt Visa er et slikt kredittkort som ikke koster noe ekstra. En partner som alle burde ta med seg på utenlandsreisen. Sjekk også monacoguiden.

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel