De 2 mest populære kredittkort i Norge
Det finnes mange kredittkort i Norge, men likevel er det noen som skiller seg ut.

Vi har sett på de to mest populære kortene. Kredittramme, Reiseforsikring, Rente, Populære, Gebyrfri Visa, re:member 

En av grunnene til at disse kredittkortene er så populære er at de oppfyller et behov som mange har.

Kortene har en forholdsvis høy kredittramme, rentefri betalingsutsettelse og gir mange rabatter ved bruk. Dette gjelder uansett om du handler i en nettbutikk eller på et kjøpesenter.

re:member Mastercard
Første kort på listen er også det mest populære kredittkortet. Her kan du få en kredittramme på kr 150 000, litt avhengig av kredittvurderingen som blir foretatt når du søker.

Dette kredittkortet er gratis å bruke, med unntak av når du skal ta ut kontanter. Da må du betale kr 35 + 1% av beløpet du tar ut.

Velger du å utsette betalingen, utover den rentefrie perioden, må du betale en rente på 25,4%. Kortet har inkludert reiseforsikring.

Skal du shoppe får du en lang rekke med rabatter i ulike nettbutikker og vanlige butikker. Totalt gjelder det på mer enn 350 steder og rabatten er fra 1% og opptil 25%.

Gebyrfri Visa
Dette kortet er 100% gebyrfritt. Du betaler ingen gebyrer, uansett om du bruker kortet i butikken eller tar ut penger i minibanken.

Den maksimale kredittrammen er på kr 100.000, men også her kommer det an på resultatet av kredittvurderingen.

Du får inntil 50 dages rentefri betalingsutsettelse og betaler du senere enn dette, blir du belastet med en rente på 23,41%.

Kortet har inkludert reiseforsikring. Når det gjelder fordeler, så blir du tilknyttet Santander Bank sitt fordelsprogram.

Her kan du handle i mer enn 210 ulike nettbutikker og få en rabatt på opp mot 15%.

Sjekk på nettsiden til Santander Bank for å se hvilke butikker som er med i fordelsprogrammet og hvor mye rabatt du kan få.Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel