Reise med kredittkort
Har du en vanlig reiseforsikring som du har tegnet hos banken din? Hva hvis vi fortalte deg at du lett kan bytte ut denne med et gratis kredittkort, og spare over tusen kroner i året?

Bare ved å betale minst halvparten av reisen med et riktig kredittkort, så blir du og resten av reisefølget ditt forsikret av banken din.

Trenger man reiseforsikring?
Mange nordmenn er uvitende om hvorfor man burde ha reiseforsikring, og det kan bli svært kostbart.

Forsikringen dekker nemlig ikke bare vanlige tyverier av mobiltelefoner og kameraer, men er også livsviktig dersom det skulle skje noe som gjør at du trenger medisinsk hjelp.

Har man ikke forsikringen i orden, så vil man bli tilbydd hjelp på sykehusene, men kan sitte igjen med en regning på flere millioner kroner!

Og den kan unngås bare ved å bruke et kredittkort med reiseforsikring, som er helt gratis …

Har alle kredittkort reiseforsikring?
Nei, langt fra alle norske kredittkort har dette inkludert. Men de aller beste har det!

Derfor anbefaler vi at du finner deg et gunstig kredittkort med reiseforsikring inkludert, som også har andre vilkår du synes ser bra ut.

Å reise med et kredittkort har flere fordeler. Du har for eksempel en pengereserve dersom den vanlige bankkontoen din skulle bli tappet, eller kortet ikke skulle virke.

Flere kredittkort har også begynt med gebyrfrie uttak fra minibanker, noe som gjør de til et soleklart førstevalg når kontanter skal tas ut i ferielandene. Hos feriebarn.com kan du få reisetips for barnefamilier!

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel