SAS American Express
Kortutsteder
SAS American Express
EuroBonus Ekstrapoeng
Reise- og kjøpsforsikringer
Månedlige medlemstilbud
15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.146,-
KREDITTKORT FORDELER:
Max kredittbeløp
?
Rentefrihet
45 dager
Høyeste rente
28,62 %
Aldersgrense
20 år
Årsgebyr
Kr 1000
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
SAS American Express®
SAS EuroBonus Premium American Express® Card er et nytt kredittkort som lanseres av SAS i samarbeid med American Express.

Dette er et kort tilpasset deg som reiser mye med flyselskapet, ettersom du kan innhente store bonuspoeng hos SAS ved å bruke kortet når du handler i dagligvaren, ute i den store verdenen eller fyller bensin.

Kredittkort fordeler
Kredittkortet gir deg nemlig fordeler hos alle partnerne til SAS, slik at her kan det være store rabatter å hente.

Du får blant annet eksklusive medlemstilbud, avslag hos utvalgte restauranter, og adgang til business-loungene til SAS når du reiser på utvalgte flyplasser.

I tillegg har SAS EuroBonus Premium American Express® Card reiseforsikring inkludert, så her kan det være mye penger å spare!

Samle opp bonuspoeng
Du har sikkert fått med deg at regjeringen har åpnet opp for bonuspoeng på innenlandsreiser. Dermed kan du samle opp EuroBonus-poeng, og etter noen få flyreiser har du samlet nok til en gratis tur/returreise i Norge.

Ved å bruke SAS EuroBonus Premium American Express® Card kan du også samle inn haugevis med bonuspoeng. Bare ved å skaffe deg kortet oppnår du 6000 bonuspoeng, noe som nesten alene er nok til en bonusreise.

For hver hundrelapp du bruker på kortet får du dessuten 15 EuroBonus-poeng, så her er det bare å shoppe. Det som er litt negativt for mange, er at det koster 1200 kroner i året å eie kortet.

Derimot e rdet ingen andre kostnader forbundet med kjøp, og man har heller ikke noen øvre bruksgrense på kortet.

Du har totalt 45 dager på deg å betale ned utnyttet kreditt før rentene begynner å løpe, og den effektive renten er på akseptable 23,07%.

SAS EuroBonus Premium American Express® Card er med andre ord det ultimate reisekortet for deg som liker flyselskapet SAS - og vi digger det!

Låneeksempel:
28,62%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.146,-