Sikkerhet ved kredittkort
Det er stort sett trygt for nordmenn å handle både på nett og i butikker, enten man bruker et kredittkort eller et vanlig bankkort.

Men man hører stadig om svindeltilfeller og forsøk på dette - så derfor gjelder det å være best mulig sikret. Men hvordan blir man det:

Sikrere og tryggere
Et kredittkort bør alltid brukes for netthandel. Det er nemlig den sikreste måten å betale for både når det gjelder shopping og reiser, av to uavhengige årsaker.

Førstnevnte grunn er at når man benytter et kredittkort med VISA eller MasterCard, så er det ikke dine egne penger men bankens som blir trukket.

Med andre ord mister du ikke pengene dine, og blir ikke holdt ansvarlig dersom det blir snakk om erstatning.

Dessuten er det av mange ansett som tryggere å bruke et kredittkort for netthandel, ettersom det kan være enklere å avdekke svindel når man gjennomfører en slik betaling.

Kredittkjøpsloven
En annen fordel med å benytte et kredittkort til handel, er at du da blir beskyttet av kredittkjøpsloven.

Denne vil spesielt hjelpe deg dersom du kjøper billetter til reise eller opphold på kredittkort, eller for eksempel i nettbutikker.

Nettopp da vil kredittkjøpsloven være ekstremt nyttig dersom reiseselskapet eller konsertarrangøren skulle gå konkurs eller av andre årsaker må avlyse.

Da får du nemlig pengene tilbake, noe som ikke skjer ved bruk av et vanlig bankkort!

Sjekk også: https://nordicfintech.wordpress.com
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel