Slik kjøper du Bitcoin
Bitcoin og kryptovaluta har blitt svært populært og har opplevd stor vekst i løpet av de siste årene, både i form av selve kursen og med tanke på antall investorer. Hvis du har lurt på om dette er noe for deg, kan denne artikkelen hjelpe deg med å komme litt nærmere svaret. Her skal vi nemlig se litt nærmere på hvordan du kjøper Bitcoin og hva du kan bruke denne kryptovalutaen til.

Slik kjøper du Bitcoin
Bitcoin er den eldste og mest populære kryptovalutaen på markedet i dag, og til tross for det mange tror, er det utrolig lett å kjøpe bitcoin.

Det er selvsagt en prosess som krever en del refleksjon og ikke minst forarbeid når det kommer til valg av plattform, men selve det å kjøpe Bitcoin eller en annen kryptovaluta, er faktisk utrolig enkelt. Under skal du få en liten guide til akkurat hva du skal gjøre:

  • Finn den plattformen du har lyst til å bruke. Legg litt jobb i denne, for dette punktet er utrolig viktig. I samme slengen er det lurt å finne ut av hvilken kryptolommebok du vil bruke, for dette er noe som absolutt anbefales. De digitale løsningene er stort sett ganske billige.

  • Lag deg en profil på plattformen du vil bruke.

  • Sett inn penger på profilen din. Her kan du velge å bruke enten bank- eller kredittkort, og det er superenkelt å sette inn penger. Det fungerer litt som når du betaler med et bank- eller kredittkort.

  • Søk etter Bitcoin i oversikten og finn profilen.

  • Velg hvor mye du vil kjøpe for.

  • Kjøp!

  • Nå eier du Bitcoin.

Det er som sagt andre viktige ting å ta stilling til underveis, men det er så enkelt det er å gjennomføre selve kjøpet av Bitcoin. Les deg opp på hvordan du blir kjent med deg selv som investor og finner ut av om kryptovaluta er noe for deg før du bestemmer deg for noe, men når du er sikker er det utrolig lett å gjøre, enten du gjør det med bank- eller kredittkort.

Hva kan man egentlig bruke Bitcoins til?
Det er mange som ser på kryptovaluta og Bitcoin som en litt fjern ting som eksisterer på nettet, men som ikke knytter seg til hverdagen vår på så mange måter. Og det er ikke så vanskelig å forstå, for inntil videre er det ikke nevneverdig mange steder i livet der man kan bruke disse.

Men det kan se ut som dette er i endring. For eksempel er det mange som spekulerer på om man i nærmeste fremtid vil se en løsning fra Apple, der man kan betale med kryptovaluta.

I så fall er det ikke bare lenger sånn at man kan kjøpe Bitcoin med bank- eller kredittkort, men at man snart også kan bruke Bitcoin steder man ellers ville brukt bank- eller kredittkort, og dette er en utvikling som mange har ventet på.

Akkurat nå er det mest en investering for mange, men snart kan man nok bruke dem til flere ting enn man kan i dag.
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel