Slik sparer du penger med kredittkort
Kredittkort er for mange forbundet med gjeld og elendighet, men når vi nå skriver 2018 er det langt fra så ille. Faktisk så kan det være en kilde til viktig sparing, så lenge man bruker det riktig.

I denne artikkelen skal vi derfor gi en detaljert beskrivelse på hvordan man kan spare med et kredittkort.

Først - skaff deg riktig kort
Det første du må gjøre er å skaffe deg et kredittkort som har cashback. To gode eksempler på slike, fullverdige kort er Trumf VISA og Shell Mastercard, som gir deg 1 prosent av pengene tilbake på alt du handler med kortet.

Førstnevnte gir deg ytterligere 1 prosent dersom du havner i en Trumf-samarbeidene butikk, mens Shell sitt kort gir deg 40 øre i avslag på drivstoff.

Deretter er det bare å være konsekvent i bruken. Legg fra deg det vanlige bankkortet, og bruk ditt nye kredittkort uansett når du handler.

Spesielt er det viktig å betale i dagligvarehandelen, ettersom det er her man legger igjen mye penger hver måned.

Også bensin og annen shopping vil utgjøre en betydelig sum, og dersom du for eksempel kjøper sofa til 20 000 kroner, så vil du ha spart opp en 200-lapp på et enkelt kjøp!

Dette må du tenke på
Det eneste man må huske på, er å betale regningen for finans kredittkortet innen 50 dager (eller hva som er gjeldende for det respektive kortet).

Etter disse dagene begynner nemlig en dyr rente å løpe, og da går vinninga opp i spinninga.

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel