Spar penger med et kredittkort
Hvis du liker å spare penger, så kan du lese videre med et smil om munnen. Et Norsk kredittkort er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på, foruten om å sette inn penger på høyrentekonto.

For du kan nemlig spare penger hver gang du drar kredittkortet, enten i butikken eller ved handel over nett. Så hvorfor ikke?

Her kan du spare penger
Enkelte kort bruker et konsept som kalles cashback - altså penger tilbake. Du får da et prosentvis beløp av kjøpesummen tilbakeført som bonus, og står som regel fritt til å disponere bonusen slik du selv vil.

Vanligvis er bonusen på 1 prosent hvis den gjelder alle varer, men noen kredittkort lar deg spare penger i spesifikke bransjer, som sko, elektronikk eller klær. Sjekk også multistore.

Det eneste som er viktig, er at man husker å gjøre opp for seg. Hvis ikke går vinninga opp i spinninga, da en dyr rente begynner å løpe, og vil spise opp den bonusen du har spart.

Spar penger på drivstoff
Den mest populære måten å spare penger på med et kredittkort, er ved å fylle drivstoff og betale med det.

Man kan nemlig skaffe seg spesifikke kredittkort som gir gode avslag hos de forskjellige kjedene, eller et mer generelt bensinkort som gir deg ører og kroner i rabatt uansett hvor du velger å tanke.

Et eksempel på et slikt kort er 365Privat sitt MasterCard, som gir deg over 80 øre i avslag per liter bensin du fyller hos Esso.


Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel