5 tips for god bilpleie
Det å gjøre jevnlig inspeksjon og vedlikehold av bilen din kan potensielt spare deg for tusenvis av kroner. Det å unngå bilpleie fordi det virker som mye bry vil koste deg i det lange løp.

Det beste for både deg og bilen din, er å gjøre jevnlig vedlikehold av bilen. Vi vil derfor se nærmere på 5 tips du kan følge for god bilpleie.

1. Hold øye med bilens væsker
For å holde bilen i optimal standard er det viktig å holde et øye med alle væskene den trenger. Det er viktig at du bytter motorolje, servoratt olje, kjølevæske og andre væsker når det trenges.

2. Hold øye med på varsellysene
Bilene nå til dags har innviklede systemer som forteller deg hvis noe er galt. Lær deg hva disse lysene betyr og hvordan du kan fikse problemet.

3. Sjekk lufttrykket i dekkene
Riktig luftrykk er essensielt for bilens kjøreevne. Dersom du har for mye, eller for lite luftrykk kan dette potensielt ha negative følger. Sjekk derfor instruksjonsboken at du har riktig luftrykk.

4. Finn en mekaniker du stoler på
Dersom du ikke er særlig dyktig med bilreparasjoner er det lurt å etablere et godt forhold til en mekaniker du kan stole på. Ved å jobbe med samme mekanikeren gjennom bilens levetid vil han eller henne lære bilen og dens historie som gjør det enklere å finne riktig løsning til bilen.

5. Hold bilen ren
Det å ta godt vare på bilens kosmetikk gjennom vasking og voksing vil forbedre bilens lakk og forebygge formering av rust. Det finnes ikke noe bedre for bilen din enn en god håndvask. Husk også å vaske dekkene, rutene - innvendig og utvendig, og støvsug gulvene.

På utkikk etter billige bilpleieprodukter?
Dersom du trenger produkter til komplett bilpleie kan du besøke https://www.billigbilpleie.no/.

Der finner du reservedeler av høy kvalitet, et stort utvalg av billakk, renseprodukter og andre bildeler.
Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel