Topp tre årsaker til at du bør ha et kredittkort
Det er egentlig vanskelig å koke det hele ned til bare tre årsaker når vi skal anbefale deg å skaffe deg et kredittkort, for fordelene har faktisk blitt så mange.

Hvis vi ser i motsatt fall, så finnes det bare en ulempe - og det er dersom du ikke klarer å bruke det riktig. Ellers er det bare å nyte de mange fordelene, som:

Det er gratis - og du kan spare penger på det.
Faktisk så har kredittkorttrenden snudd. Før i tiden kostet det et gebyr å eie det, og man måtte gjerne betale for å bruke det også.

Nå er imidlertid alt blitt gratis, og hvis du bruker det på riktig måte, så kan du faktisk opptjene deg bonuser og spare penger på å bruke det.(spar penger til gourmetmat)

Spesielt har mange funnet ut at det er mange kroner å spare på drivstofftankingen, så her er det egentlig bare å komme i gang!

Det er sikkert og universalt.
Et kredittkort gir deg en pengereserve når du trenger det som mest, og det gir deg ekstra rettigheter i form av kredittkjøpsloven både når du handler på nett og i utlandet.

Samtidig er kortene knyttet til gigantiske betalingsnettverk, og kan brukes stort sett over alt i verden.

Man får reiseforsikring med på kjøpet.
Med forbehold, ettersom alle kredittkort ikke har dette.

Men de beste kredittkortene inkluderer reiseforsikring, slik at du og hele reisefølget ditt kan ta turen til varme strøk, mens dere er trygge på at forsikringen dekker eventuelle uhell som skulle skje.

Norske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel