Ulike typer kredittkort
Nå til dags så er ikke alle kredittkort like, og faktisk vil vi påstå at de er svært forskjellige. Alle har naturligvis de samme grunnleggende funksjonene, som at du kan betale med kortet selv om du ikke har penger på konto.

Men utover dette så finnes det svært mye ekstrafordeler, som alt fra bensinbonuser til rabatter og cashback, reiseforsikring og andre forsikringer.

Enkelte kredittkort spesialiserer seg på bonuser, og gir deg penger tilbake når du handler i butikker eller i utvalgte kjeder.

Disse kortene har sjeldent lav rente eller reiseforsikring, men passer perfekt for den som bruker kortet mye.

Andre kort igjen har en høy drivstoffbonus som gjør det velegnet når man fyller tanken, men mangler andre fordeler igjen på bekostning av dette.

Det finnes også mange gode "reisekort" der fordelene utelukkende passer godt på ferier og utenlandsreiser, for eksempel ved at det ikke er noen gebyrer ved uttak i minibank, samtidig som reiseforsikring er inkludert i kortet.

For å finne ut hvilket kredittkort som passer deg, så må du nesten sammenligne fordeler og ulemper med de ulike gruppene.

Deretter velger du et kort som passer med ditt bruksmønster, og hvis du aldri kommer til å handle aktivt med kortet, så vil naturligvis ikke et kredittkort med cashback være riktig valg for deg.

Nyttig nettside
NordicWork.com - lister norske fagforeninger og fagforbundNorske kredittkort
Forbrukslån
Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske kredittkort
Copyright © 2014 - 2023 Norskekredittkort.com - Sidekart
Artikkel